s!C Napisano Marzec 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2008 Witam serdecznie. Mam taki oto problem. Niedawno przeszedłem z niewspieranego już Auroxa (11.0 dokładniej) na Fedore 8. Wszystko fajnie udało mi się w pocie czoła zrobić Compiza, który nie działał zaraz po zainstalowaniu, itd. Chodzi mi dokładnie o to jak zrobić, żeby na danym pulpicie i w pasku zadań wyświetlały się jedynie okna z danego pulpitu, na którym się obecnie pracuje. Generalnie zawsze na każdym pulpicie są wszystkie okna w pasku zadań. W Auroxie się to robiło --> Centrum Sterowania --> Pulpit --> Pasek zadań i tu była opcja bodajże "Wyświetl okna ze wszystkich pulpitów". Odznaczenie jej powodowało, że na pasku pokazywały się tylko okna otwarte na danym pulpicie. Naszukałem się tego w FC8, ale nie znalazłem. Tzn. znalazłem coś podobnego w zakładce "Okna" -> "Nawigacja" -> na dole jest "Przeglądaj okna na wszystkich pulpitach", jednak jakakolwiek zmiana tej opcji nic nie powoduje, a przynajmniej nie to czego oczekuje. Szukałem także tego w ustawieniach efektów Compiza, ale także lypa. Proszę o pomoc, jeśli komuś się udało to rozwiązać. Z góry dzięki i pozdrawiam s!C~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi