tomcio15 Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 /* [/b]Do moderatora[/b], pisałem już taki temat http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=1712 ale nikt mi nie odpisał, więc mam prośbę. Cy moderator mozedołączyć ten temat do podanego powyzej bo nie wiem jak edytuje sie własne tematy */ mam inny pomysł! Sterowniki c-medi działają tylko z OSS a ja go nie wkompiowałem w jądro. Jeżeli wkompiluje OSS to jest szansa, ze uda się zainstalować sterowniki przeznaczone dla Red Hata 7.3? poza tym, załóżmy, ze zainstalowałem sterowniki do OSS i niechcący wybrałem jadro bez OSS, ale majace sterownik ALSA. cy w takiej sytuacji możewystąpić konflikt? aha, jeszce jedno wykumałem (choć nie wiem czy to jest potrzebne) że sterowniki instalowane są w /lib/modules/KERNEL -XX/sound mam fedore 2 i jako 2.6.8.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 z tego co wiem, to red hat ma inne biblioteki i fedora inne, takze marne (albo zadne) szanse zeby paczka z rh 7.3 dzialal pod fc2.... /*to nie c*/ //c++ też nie a tu zeby zrobic pogrubienie musisz wpisać '[duzeB][/duzeB]' (bez wyrazow duze of course Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi