daf Napisano Kwiecień 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2008 no i prosze. nawet Linus testuje rawhide i zglasza bugi na Bugzilli Red Hata: OSNews Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Kwiecień 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2008 Ale jaja!... i to wcale nie prima aprilisowe Przeczytalem cale zgloszenie i teksty o zonie i Astley'u mnie po prostu rozwalily... ... inna sprawa, ze ze wzgledu na Reportera (prawdopodobnie ) sprawa zajeto sie bardzo szybko i takiemu drobiazgowi jak video@youtube nadano status High, jakby nie mieli powazniejszych zmartwien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Kwiecień 1, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2008 Ale jaja!... i to wcale nie prima aprilisowe Przeczytalem cale zgloszenie i teksty o zonie i Astley'u mnie po prostu rozwalily... ... inna sprawa, ze ze wzgledu na Reportera (prawdopodobnie ) sprawa zajeto sie bardzo szybko i takiemu drobiazgowi jak video@youtube nadano status High, jakby nie mieli powazniejszych zmartwien teksty o zonie sa rzeczywiscie boskie ale tak patrzac na reakcje, to jestem za tym zeby zglaszal bledy jak najczesciej. wszyscy na tym zyskamy swoja droga pogrzebalem troche w necie chcac dowiedziec sie co sklonilo go do F9 i prosze: So I?ve used SuSE, Red Hat, Ubuntu, YDL (I ran my main setup on PowerPC-based machines for a while, and YDL - Yellow Dog Linux - ended up the easiest choice). Right now, most of my machines seem to have Fedora 7 on then, but that?s only a statement of fact, not meant to be that I think it?s necessarily ?better? than the other distros. (zrodlo) nie jest to jakies 'huraa!', ale zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Kwiecień 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2008 Linus już od dawna zgłasza bugi w BZ, więc nie wiem czym się tu podniecać... Ps. Jego pierwsze zgłoszenie: Opened by Linus Torvalds ([email protected]) on 2003-01-15 22:41 EST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi