Dev Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Cześc, mam problem. Używając KDE mogłem dodawać pliki do autostartu wchodząc do /.kde/Autostart i tam pisałem skrypcik startowy nadawałem parwa do wykonania i było ok. Przesiadłem sie na Gnome (IMHO lepsze i szybsze) i nie umie znaleść atustartu, a potrzebuje dodać tam dwa programiki: Xbinkeys i kadu. Pomóżcie mi. Pozdrawiam i za okazaną pomoc dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Przesiadłem sie na Gnome (IMHO lepsze i szybsze) i nie umie znaleść atustartu, a potrzebuje dodać tam dwa programiki: Xbinkeys i kadu. zobacz, moze pomoze : http://gnomesupport.org/forums/viewtopic.p...light=autostart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 13, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Dziękli działa. Dla wszystkich, żeby nie mówiących po english Odpalamy konslolę i wpisujemy: gnome-session-properties Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi