mkz Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Jakim waszym zdaniem jest dobry program do wypalania CD-R. Bo ten druid gnoma to nie zbyt POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 K3b, Xcdroast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkz Napisano Październik 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 ale do K3B musze miec zainstalowanego KDE lub jego biblioteki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 z tego co wiem to nie potrzebne jest nic z kde ... mi na gnomie chodzil normalnie bez kde ;D tak przy okazji polecam apt-get ( dodaj sobie repozytorium z oficjalnej strony k3b) pozniej nie bedizeissz musail sprawdzac czy jest nowe , ale samo bedize sie aktualizowac przy apt-get dist-upgrade i apt-get upgrade. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekM. Napisano Październik 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2004 Najlepsze rowniez moim zdaniem jest k3b, wymaga ono jednak bibliotek z kde, jak kolega napisal wczesniej najprosciej zassać apt-get em pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butcher Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Jak ja instalowalem K3b pod Gnoma to potrzebowalem tylko jednej biblioteki z KDE, a mianowicie kdelibs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi