T3rrorM4sta Napisano Kwiecień 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2008 siema jestem początkującym w fedorze przesiadłem się z archa na fedore chciał bym zainstalować sobie beryla bo ponoć lepiej działa niż compiz na AIGLX compiza zainstalowałem nie działa powie mi ktoś jak zainstalować beryla i uruchomić go na Ati X1300 może być nawet x XGL obojętnie o i (_niema_ → nie ma) ORT w repo livna beryla jakie dodać?? z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Kwiecień 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2008 Beryla juz nie ma. musisz zainstalowac Compiz-Fusion (silnik Compiza + wtyczki Beryla) oraz fusion-icon (dla latwej obslugi). najpierw zainstaluj sterowniki do ATI zeby miec akceleracje. sprobuj np. wg tego. ostatnio bylo troche postow na temat instalacji tych sterow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3rrorM4sta Napisano Kwiecień 5, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2008 Beryla juz nie ma. musisz zainstalowac Compiz-Fusion (silnik Compiza + wtyczki Beryla) oraz fusion-icon (dla latwej obslugi). najpierw zainstaluj sterowniki do ATI zeby miec akceleracje. sprobuj np. wg tego. ostatnio bylo troche postow na temat instalacji tych sterow. Mam Zainstalowane Te Sterowniki Mam Włonączone AIGLX mam zainstalowanego Compiza nie Działa ////PS. Uporałem się z tym działa mi alegancko można Zamknąć temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi