MateuszS Napisano Kwiecień 13, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2008 taa... później do tego kompilatory, -devele i tak dalej. To już chyba łatwiej ściągnąć 3 rpmy... No ale jeśli nie umie się po polsku przeczytać że pakiet X wymaga pakietu Y to naprawdę nie ma sobie co głowy linuksem zawracać. sanji: na IRCu napisaliśmy mu już wszystko. Łącznie z linkami... Ale jesteś szybki. Jak napisałem posta to ty zmieniłeś treść swojego... to tak: ten problem wyeliminowałem, poszperałem w googlach ale teraz tak: niby jest all pięknie żadnych errorów, ale jak wchodzę w firefoxa - ustalanie adresu serwera.... , power magnament off, pakiety nie dochodzą p.s. zaisntalowalem te rpmy, + aktualizacja kernela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanji Napisano Kwiecień 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2008 na IRCu napisaliśmy mu już wszystko. Łącznie z linkami... Ja się poddaję Cóż mogę dodać... niby jest all pięknie żadnych errorów, ale jak wchodzę w firefoxa - ustalanie adresu serwera.... , power magnament off A wiesz co to adres IP, MAC, serwer DHCP klucz WEP? Najlepiej naucz się konfigurować wszystko najpierw pod Windows, bo w tym przypadku problem nie leży już w Fedorze i nie wiadaomo, jak tłumaczyć. Nie chcę, żeby to zabrzmiało złośliwie, ale najlepiej poproś kogoś, kto sie nieco zna, żeby to zrobił, bo ciężko jest tłumaczyć od zera na odlegość, jak ktoś totalnie nie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszS Napisano Kwiecień 13, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2008 Ja się poddaję Cóż mogę dodać... A wiesz co to adres IP, MAC, serwer DHCP klucz WEP? Najlepiej naucz się konfigurować wszystko najpierw pod Windows, bo w tym przypadku problem nie leży już w Fedorze i nie wiadaomo, jak tłumaczyć. Nie chcę, żeby to zabrzmiało złośliwie, ale najlepiej poproś kogoś, kto sie nieco zna, żeby to zrobił, bo ciężko jest tłumaczyć od zera na odlegość, jak ktoś totalnie nie w temacie. Na windzie sam bez problemu all konfiguruje - dosłownie 3 kliknięcia i 1 reset ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi