mathey4 Napisano Kwiecień 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2008 witam wszystkich posiadam klawiaturę+mysz bezprzewodową TRACER MAYBACH XP TRK-30MXL. ale nie posiadam sterowników do tego zestawu, czy ktoś mógłby mi pomóc w zdobyciu tych sterów???, skąd je ściągnąc lub gdzie je zakupić?? będe wdzięczny za pomoc pozdrawiam [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Kwiecień 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2008 Pisząc bezprzewodową mógłbyś powiedzieć czy to jest podczerwień czy Bluetooth. Podaj wersję jądra jakie posiadasz, więcej szczegółów o tym zestawie i co próbowałeś zrobić. Co się dzieje gdy podłączysz ten zestaw do (prawdopodobnie - nie wiem, nie powiedziałeś) USB (czyt. wyjście polecenia dmesg). I nie podawaj Twojego adresu e-mail, bo tam napweno Ci nikt odpowiedzi nie da.d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Kwiecień 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2008 A po co ci jakies sterowniki? Ja mam mysz bezprzewodowa i dziala po podlaczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathey4 Napisano Kwiecień 20, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2008 zestaw jest na podczerwień i podłaczony na ps2. bez sterowników połowa klawiszy funkcyjnych oraz spacja nie wliczając myszy która sie zacina nie chce działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi