SlawekM. Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Hej. Poszukje dla apt-a jakiegos adresu repozytorium z OpenOffice 1.1.2PL lub 1.1.3PL pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Cos mi sie obiło o oczy (uszy?), że wersje PL, dawane z systemem maja mankamenty. Lepszym rozwiązaniem jest instalacja wersji UX A tutaj jest b. dobra instrukcja instalacji Ale to może tylko moje zdanie? P.S. Oczywiście repezytoriów z OO nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Cos mi sie obiło o oczy (uszy?), że wersje PL, dawane z systemem maja mankamenty. Lepszym rozwiązaniem jest instalacja wersji UX Dokładnie... Wersja UX jest lepsza, a na dodatek posiada parę bajerów (dodatkowe słowniki itp.). Do do wersji systemowej to jest bardzo niestabilna, ale ma ładne choć nieintuicyjne ikonki Kiedyś miałem repozytoria do OO, ale nie było tłumaczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekM. Napisano Październik 13, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Dzieki, obejrze sobie tą wersje UX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi