Zagiewa Napisano Kwiecień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2008 Witam. Siedze na F9 beta i mam dziwny problem... gdy wejde na np. youtube.pl i chce ogladnac jakis film, obojetnie jaki to buforuje sie, idzie, ale nic nie slysze i widze tylko czarne tlo, czemu? dodam ze mam zainstalowane kodeki win32 i filmy na mplayerze i xine dzialaja. mam tez zainstlaowany divx web player i quicktimeplug Druga rzecz to, ze mam zainstalowanego flasha a gdy chce uruchomic np jakas gre flash to pokazuje mi sie jedynie szare tlo:( Czy ktokolwiek z was wie o co chodzi i jak to naprawic? A skoro juz pytam to zapytam jeszcze czy u was podczas uzywania skrola w FF zamiast plynnie przesuwac strony to tak szarpie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Kwiecień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 Jakiego masz flasha zainstalowanego?? Domyślnie z F9 instaluje się swfdec. Co do ff to zobacz czy nie masz włączonego smoothscroll i ewentualnie wyłącz używanie przez mozillę pango. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juve Napisano Maj 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2009 Ja miałem podobny problem. Wystarczyło zasinstalować pakiet gnash (KDE klash) i wszystko było OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanxiss Napisano Maj 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2009 Flasha najlepiej zainstalowac z repo adobe http://www.mjmwired.net/resources/mjm-fedora-f9.html#flash Ja na F10 musialem wywalic cala reszte (na przyklad swfdec) bo firefoks sie gubil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi