puchalak Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Cze mam taki problem - instalacja fedory nie startuje mi tzn po wyborze czy instalacja tekstowa czy graficzna resetuje kompa - czy ktos sie czemu tak sie dzieje? Opis mojego sprzetu : pentium 2400 @ 3000 521 ram HDD 80GB na serial ata (mam podzielony dysk na 6 partycji) fx5600 mysz i klawiatura bezprzewodowe (a4tech) reszta ro standard drugi problem - chcialem zainstalować fedore na virtula pc - instalacja po sprawdzaniu plyty wywala sie :-( Może kots mi doradzić? na nie moim kompie sprawdzałem instalacja działa:-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Cze mam taki problem - instalacja fedory nie startuje mi tzn po wyborze czy instalacja tekstowa czy graficzna resetuje kompa - czy ktos sie czemu tak sie dzieje? Opis mojego sprzetu : pentium 2400 @ 3000 521 ram [ciach]Może kots mi doradzić? na nie moim kompie sprawdzałem instalacja działa:-/ instalowales na tym podkreconym sprzecie jakiegos innego (_linuxa_ → Linuksa) ORT albo *bsd? i udalo sie? byc moze sprzet chodzi ciut niestabilnie. redmond$om to moze nie przeszkadzac, a tuxy beda sie walic.. jaka plyta glowna? sprobuj zrobic linuxowy 'memory test'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchalak Napisano Październik 13, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 sprzet stabilny jak cholera dopiero przy 3.12GHz zaczyna sie kopac-nigdy z tym nie bylo problemu pod xp - ale sprobuje ruszyc na procku nie kreconym na to nie padlem- moze da rade generalnie na tym sprzecie nie isntalowalem niczego oprocz xp :-( plyta to asus p4p800 niestety gdy procek chodzi na 2400 tez nie działa :-((( Wiec dalej prosze o P O M O C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Najistotniejsza informacja jaką podałeś to rodaj płyty głównej, Niestety muszę Cię zmartwić, nie będzie łatwo. Zajrzyj do http://download.fedora.redhat.com/pub/fedo...E-NOTES-en.html Rozdział "Installation-Related Issues" i odwiedź też bugzillę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Październik 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2004 Łatwo nie będzie, ale się da Oto link jak to zrobić(eng): http://www.fedoraforum.org/forum/archive/i...hp/t-21397.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi