azyl40 Napisano Maj 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2008 Witam czy ma ktoś indeo video dla linuksa szukałem w googlach ale tylko było dla winzgrozy i dla ubuntu w temacie z przed 2 lat,a potrzebuje bardzo do gry prubowałem emulować przez wine niestety podczas instalacji zawiesza się za pomoc dziękuję pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2008 A jeśli można wiedzieć, na co Ci to? Są kodeki przecież to wszystkich formatów Wideo i Audio, wystarczy zainstalować. Nie rozumiem na co ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Maj 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2008 Kodek intel indeo zawarty jest w (co najmniej) kilku pakietach, m.in. w paczce z kodekami mplayera, obsluguje go takze mencoder i kilka innych programow... ale Tobie chyba nie zupelnie o to chodzi? Probowales zainstalowac wersje windowsowa (pod wine) przed ta Twoja gierka - moze to rozwiazalo by Twoj problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azyl40 Napisano Maj 12, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2008 Probowales zainstalowac wersje windowsowa (pod wine) przed ta Twoja gierka - moze to rozwiazalo by Twoj problem?Tak niestety zawiesza się przy jakimś szukaniu czy coś zostawiłem nawet na 2 doby i nic pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi