urys Napisano Październik 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2004 Jak zainstalować ut2004?? Wszystko ładnie pięknie montuje cdrom, odpalam instalatora, wpisyke cdkey, zaczyna sie proces instalacji wtem nagle krzyczy o włożenie CD2 no tak ale nie mogę go odmontować bo cdrom ist busy (czyli zajęty). więc ja nie wiem jak to zainstalować. Moze ktoś z was towie proszę o pomoc pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2004 Ja miałem podobnie z SimCity4. Problem obszedłem następująco: założyłem w /mnt katalogi CD1 i CD2 i skopiowałem tam odpowiednie płyty z gry. Zacząłem instalację, w momencie, kiedy trzeba było włożyć CD2 zmieniłem nazwę katalogu CD1 na CD_temp1 a CD2 na CD1(lub ewentualnie skopiowałem do CD1 pliki z CD2). I oto płyta została zmieniona... a instalacje powiodła się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi