jojent Napisano Październik 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2004 Tak mnie zastanawia jakie gry pod fedorą odpaliliście. Chodzi mi o te dedykowane dla win$hita. Ja odpaliłem Quake III i walczyłem z Counter-Strik'iem za pomocą wine ale coś CS nie chciał pójść :/ Napiszcie jak wam się udało "zmusić" gry z windy aby działały pod Fedorą i jak chodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Październik 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2004 WItam!! Jak narazie to ja odpaliłem quake3 no i unreala turnamentsa 2004!! Ostatni się męcze z doomem 3:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2004 Witam, a możecie oświecić początkującego jak uruchomić Quake 3 na Fedorze ? Może jakiś opis lub link do stronki. Zaznaczam, ża z angielskim u mnie średnio Pograłbym se a nie mam (_wogóle_ → w ogóle) ORT windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Październik 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2004 Quake 3 jest skompilowany dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT i dziala fajnie. Wystarczy pobrac instalator i skopiowac jeden plik z orginalu np CD lub instalacji z windowsa popatrz na http://www.republika.pl/grylinux/komercyj.htm POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Październik 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 ja uruchomiłem doom'a 3 jednak fglrx nie działa jeszcze jak powinien więc czasem mam problemy i grafa mi się rozjeżdża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 Panowie, odpaliłem Quake ]I[ , jestem po dwugodzinnym ciupaniu, ale mi tego brakowało THX za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Październik 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 Ja przy pomocy cedegi odpaliłem CS 1.6 i Soldier of fortune. Niestety w CS-a mogę grać tylko bez głosu bo z głosem przy wczytywaniu mapki mi się wysypuje natomiast SoF chodzi normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aave Napisano Październik 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 czytalem, ze CS 1.6 chodzi swietnie na wineX'sie, nie stestowalem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekK Napisano Październik 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2004 Commandos 2. Na cededze wszystko pięknie, na zwykłym wine - nie działała klawiatura (ustawienia domyślne). Na więcej nie miałem czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2004 Unreal Tournament jednak nie mogę poradzić sobie z jasnością, pozatym działa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rUstU Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 Medal of Honor AA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafafiki Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 jak na razie mialem problemy tylko z monkey island 4 :> wywala sie czesto przy zmianie lokalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi