sinis Napisano Maj 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2008 Witam Mam świeżą Fedorkę 9. Chciałem zainstalować siefs'a 0.5. Ciągle wyskakuje mi taki błąd make all-recursive make[1]: Wejście do katalogu `/home/sinis/Pulpit/siefs-0.5' Making all in siefs make[2]: Wejście do katalogu `/home/sinis/Pulpit/siefs-0.5/siefs' make[2]: *** Brak reguł do zrobienia obiektu `/usr/lib/libfuse.a', wymaganego przez `siefs'. Stop. make[2]: Opuszczenie katalogu `/home/sinis/Pulpit/siefs-0.5/siefs' make[1]: *** [all-recursive] Błąd 1 make[1]: Opuszczenie katalogu `/home/sinis/Pulpit/siefs-0.5' make: *** [all] Błąd 2 Odinstalowłem fuse z FC9, zainstalowałem ze źródeł i dalej to samo. Czy ktoś może pomóc z instalacja ?? Pozdrawiam Sinis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 20, 2008 A szukałeś czy jest rpm do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinis Napisano Maj 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2008 Niestety nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi