Tomek Wałkuski Napisano Maj 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 21, 2008 Zauważyłem coś dziwnego: zripowałem moje płyty z muzyką przy pomocy Banshee do *.ogg, jestem zarejestrowany na Last.fm, mam włączone "skroblowanie" muzyki i... nie działa. Gdy mam muzykę w *.mp3... działa. Last.fm nie lubi ogg? Do tego... nie mogę zripować muzyki do *.flac - dostaję komunikat o braku enkodera - a mam chyba wszystkie pakiety z "flac" w nazwie... Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Maj 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2008 Podaj jaką masz wersję banshee. Aktualnie ten odtwarzacz jest w trakcie przepisywania i nie zachowuje się zbyt stabilnie. Można o tym przeczytać na stronie domowej projektu. Jeżeli znalazłeś taki błąd to zgłoś to na ich bugzillę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Wałkuski Napisano Maj 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2008 Hmm dziś rano pojawiła się w aktualizacjach wersja 0.99 (powyższy post dotyczył wersji 0.98) i ripowanie do FLAC działa, raportowanie do Last.fm nadal nie. Zgłaszam błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi