Skocz do zawartości

Fc9 & Raid Matrix

Crow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, właśnie zakupiłem nowego kompa no i oczywiście mam piekny plan postawić na nim FC9. Niestety cały misterny plan na etapie instalacji poszedł w .... :lammer: Płyta ASUS P5E3 WS PRO, 2 dyski po 500GB spięte w matrixa, DVD SATA

Niby wszystko się pieknie zaczyna ale tylko do momentu, w którym instalator zaczyna ładować sterowniki - po chwili wszystko staje. Czy ktoś miał podobny problem ??? jeżeli tak proszę o jakąś poradę.

Pewnie nic nowego nie wniosę ale pocieszę tym że i innym nie wychodzi.

Ja próbowałem zainstalować duuuużo gorszym sprzęcie F8 i chyba w tym samym momencie stawało, tylko sprzęt był taki:

jakaś stara płyta z FSB 100MHz

proc: AMD Duron 850MHz

grafa: nVidia RivaTNT 2 M64

dysk: WD 80GB PATA

F6 szło troszkę dalej ale już nie radziło sobie z ustawieniem partycji. Ale BT2 i BT3b (Oparte na slacku) poszły -niestety bez compiz-fusion :) , Kubuntu 7.10 też.

grafa: nVidia RivaTNT 2 M64

niestety bez compiz-fusion

LOL! Ty chcesz na tym Compiz-Fusion uruchomić? :D

Musiałbyś chyba zrobić własne sterowniki do karty graficznej które by emulowały funkcje karty graficznej których potrzebuje Compiz :P

LOL! Ty chcesz na tym Compiz-Fusion uruchomić? :D

Musiałbyś chyba zrobić własne sterowniki do karty graficznej które by emulowały funkcje karty graficznej których potrzebuje Compiz :P

Właśnie dlatego dodałem uśmieszek za tym Compiz :) Niby coś tam działało z tym Compiz ale była katastrofa ogólnie, zresztą była to zabawa. Nie mniej po dziś dzień mnie dziwi dlaczego Fedora nie chciała na tym usiąść (No bo FC2 szło).

Sory za offtop