sebek02 Napisano Październik 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 moze ktos mi powiedziec jak zrobic zeby KDE bylo po polsku ?? bo pdczas konfiguracji mam w ( desktop seetings wizzard ) tylko jezyk ang... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 Doinstalować pakiet: kde-i18n-pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bord Napisano Październik 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 musisz sciągnąć polski pakiet językowy i zainstalować http://kdei18n-pl.sourceforge.net/ pamiętaj najpierw poszukaj tu Google dla Linuksa a jak już nie będzie to pytaj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek02 Napisano Październik 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2004 z google to ja korzystam caly czas tylko jak wpisywalem kde pl to ciagle cos wywalalo innego niz potrzebowalem pozatym nawet nie wieidzlaem co potrzebuje zeby zrobic polski jezyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi