Gość Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 Zaaktualizowałem system i po restarcie mam niewyraźną grafikę, w osemce po aktualce mialemm to samo czy da sie jakos cofnąć ta aktualke, czy jak to naprawic, bo slabo widac litery i obrazki na monitorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 Nie wiem co rozumiesz przez niewyraźną. Daj najlepiej screena i zawartość xorg.conf (pamiętaj o znacznikach codebox). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 kurde jaka ta fedora dziwna, wszystko mi sie po kilku restartach naprawia. znaczy konkretnie to grzebalem w xorg.conf, domyslnie byl driver "nv" i grafika źle się wyswietlała, zmienilem na nvidia - nic nie dalo, po restarcie z powrotem na nv i po restarcie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Maj 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2008 zmienilem na nvidia - nic nie dalo nie dziwota - "nvidia" to sterownik z kmod-nvidia, ktory pod F9 jeszcze nie jest dostepny. tak czy inaczej, stawiam, ze wszystko gra po kolacji... (sorry, mam dzis wybitnie glupawy humor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi