julek Napisano Maj 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2008 Po kolejnej aktualizacji w KDE4 pozostał mi 1 pulpit zamiast dotychczasowych 4. Nie mogę znależć gdzie to mogę zmienić. Nie mogę również wcześniej znalęźć opcji zmiany tapet dla poszczególnych pulpitów. Na wszystkich była ta sama tapeta. Teraz mam jeden pulpit ale nie o to mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndyM Napisano Maj 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2008 Klikasz prawym przyciskiem myszy na panelu w miejscu gdzie masz "Pager" (jak go nie masz to dodaj z elementu interfejsu - też prawym klikiem myszy nad panelem). Wybierasz -> konfiguruj pulpity -> liczba pulpitów. Pozdrawiam udanej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julek Napisano Maj 31, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2008 Klikasz prawym przyciskiem myszy na panelu w miejscu gdzie masz "Pager" (jak go nie masz to dodaj z elementu interfejsu - też prawym klikiem myszy nad panelem). Wybierasz -> konfiguruj pulpity -> liczba pulpitów. Pozdrawiam udanej zabawy. Dzięki działa zmiana ilości pulpitów, ale czy można na każdym pulpicie ustawić inną tapetę tak jak we wczesniejszych wersjach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 31, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2008 Ta opcja ma być podobno (gdzieś słyszałem) w KDE4.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi