felix17 Napisano Czerwiec 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2008 Mam taki problem: mam fedore 6 na laptopie i chcialem zmienic swoje motywy więc ściągnąłem beryla, zainstalowalem i włączam. Nagle wywaliło mnie z systemu do ekranu logowania. Zalogowałem się jeszcze raz, ale teraz komp zaczął mulić ze 3 min i pulpit zniknął - zrobił się czarny, ikon też nie ma i nie idzie nic z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99vadim Napisano Czerwiec 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2008 Beryl odszedł już w zapomnienie, teraz jest Compiz-Fusion. Po drugie zainstaluj możliwie najnowszą wersję Fedory - 9 już można spokojnie używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2008 9 już można spokojnie używać. OT: Dziś miałem fajny motyw, przeglądałem rss, a tu iksy poszły spać i pokazał się piękny ekran logowania w trybe tekstowym. Reset, poszło, jestem w trakcie badania co i jak. Ale tak wszytko miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi