hajmon7 Napisano Czerwiec 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2008 witam czy ktokolwiek wie cos na temat kompatybilności z fedora urzadzen typu dysk sata podpinany do usb ? podaje link do przykladowego takiego urzadzenia http://www.allegro.pl/item376023360_obudow...a_usb_w_wa.html z gory dzieki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemal Napisano Czerwiec 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2008 Witam, nie wiem jak inne tego typu obudowy, ale Welland ME740J działa wyśmienicie. Po kliknięciu w KDE "Usuń w sposób bezpieczny" na jednej z partycji, głowice dysku pięknie parkują więc nie trzeba się martwić o żywotność dysku. Jedyne czego nie sprawdzałem to przycisk "copy" ale domyślam się że nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 pod fedorką 9 działa u mnie spoko pod innymi dystrybucjami nie sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuLLbA Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 chodzi bez najmniejszego problemu (fedora i slackware) podobnie jak wd my book. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2008 U mnie działało, działało bo kupiłem kiepskiej jakości obudowę, która nie utrzymała dysku. Po prostu się otworzyła jak trzymałem ją w ręku, dysk za 500zł poszedł do kosza, a za nią obudowaza, za 100. Więc rada, sprawdzaj co kupujesz(zatrzaski mocowania itp) i nie kupuj tandety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi