kiniu Napisano Czerwiec 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2008 z tego co widzę to będzie kolejny temat z tej serii przepraszam jeśli poruszyłem temat, który już był, szukałem ale nie znalazłem, mogłem przeoczyć Do rzeczy : zainstalowałem Fedore 9 i wszystko niezbędne aby uruchomić neostrade i na początku mogłem siedzieć tylko na gg, nic więcej , zacząłem grzebać i w efekcie nic nie mogę teraz zrobić, nie mam pojęcia gdzie co teraz zrobić żeby wszystko działało płynnie. Po ponownym zainstalowaniu speedtouch 330 też nic się nie zmieniło. A jak wpisuję "pppd call neo", to wyskakuje mi że nie ma takiej komendy jak "pppd" a na KateOS ona zawsze mnie nie zawodziła, może skopiować coś z KateOS i to wystarczy ? hehe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu Napisano Czerwiec 16, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2008 sorry jak się kasuje posta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Czerwiec 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2008 Kasować może moderacja. Usunąć cały temat czy tylko konkretnego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uforaul Napisano Czerwiec 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2008 Spróbuj zalogować się na konto roota poleceniem su - (ważna ta kreska) i podaj hasło roota. Potem wstukaj pppd call neo i powinno pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu Napisano Czerwiec 16, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2008 Jea ! odpaliło się hehe, nie sądziłem że ten znaczek "-" taki istotny jest, nawet uwagi na niego nie zwróciłem skasować tylko posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu Napisano Czerwiec 17, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2008 jak włączałem Dodaj/usuń i odświeżyłem liste to pojawiało mi się coś takiego : "Cannot refresh cache whilst offline" Związku z tym zrobiłem tak jak było napisane w pewnym poście czyli : rpm -e --nodeps NetworkManager i w efekcie teraz nawet nie mogę włączyć Dodaj/usuń jeszcze w konsole wklepałem : /etc/init.d/network stop po co to nie wiem, ale piszę bo może być to istotne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2008 Dodaj/Usuń Programy ssie, ładnie mówiąc Używaj yuma z konsoli, mało problemów, szybkie działanie yum install pakietA pakietB pakietC ... pakietZ yum remove pakietA pakietB pakietC ... pakietZ yum search pakietA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi