milosz_bozenski Napisano Czerwiec 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2008 nie wiem czy ja jestem ślepy, czy coś ze mną nie tak, ale ... pościągałem sobie parę motywów gdm i ... nie wiem gdzie mam to ustawić :| zawsze było w system -> administracja -> ekran logowania ... czy coś się zmieniło od czasu wydania F9 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Czerwiec 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2008 F9 (a raczej najnowszy GDM) nie posiada jeszcze zadnego konfiguratora sa jakies sposoby polegajace na edycji plikow konfiguracyjnych, chociaz z tego co pamietam dotycza tylko zmiany tapety. musisz poszukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Czerwiec 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2008 http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=17976 tutaj był ten wątek poruszany, zobacz co SeeM napisał i skorzystaj z jego odnośnika, też mialem z tym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi