marcin.slask Napisano Czerwiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2008 Witam. Zamierzam zainstalować Fedorę 9 64 bit i mam pytanie czy takie urządzenia jak zintegrowana grafika Ati Radeon X1250, karta dźwiękowa Creative 1024 live, tuner na usb Avermedia Hybrid Volar HX będą poprawnie działać? Oraz czy system sprawnie obsługuje procesory AMD x2 64 i czy wykorzysta pełne 8GB RAMu? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Czerwiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2008 Wszystko powinno śmigać. Co najwyżej sterownik ati może brykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemur1993 Napisano Czerwiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2008 Mam taką samą kartę graficzną jak kolega i zastanawiam się czy jak zainstaluje sterowniki z repo to czy będzie wszystko ok :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Czerwiec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2008 Mam taką samą kartę graficzną jak kolega i zastanawiam się czy jak zainstaluje sterowniki z repo to czy będzie wszystko ok :?: Na 99% problemów nie powinno być. Ale że to ATI i w dodatku zintegrowana to głowy nie dam. Chipset może być taki sam, ale wiele od płyty głównej zależy. Najlepiej zainstalować i sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi