Marcin Ostrowski Napisano Czerwiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2008 Witam Zainstalowałem FC9 jako drugi system. Linux chodzi ładnie, ale nie moge teraz uruchomić Windowsa - po wyborze systemu zwraca mi komunikat że w katalogu C:\Windows\system32\ nie znaleziono lub jest uszkodzony plik hal.dll Sprawdzałem - jest tam plik HAL.dll. w głównym Windows jest również hal.dll. Co mogę zrobić w tej sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2008 Zadzwoń do MS, kupiłeś, masz prawo, chyba że jest to wersja OEM, to wtedy nie możesz dzwonić Na pewno nie jest to problem GRUBa. Musiałeś coś poknocić. Pokaż nam zawartość pliku /boot/grub/menu.lst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Czerwiec 25, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 25, 2008 a próbowałeś najpierw w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi