hbr Napisano Czerwiec 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2008 Zainstalowałem sobie program Ekiga. Chcę wykonać połączenie do Gadu Gadu albo jeszcze lepiej - do Skype, ale nie udaje mi się. Czy ktoś tego probował, a jeżeli tak to w jaki sposób się udało? Napiszcie co, gdzie i jak ustawić, bo już dość długo się z tym męczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2008 A to nie są inne protokoły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hbr Napisano Czerwiec 26, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2008 Podobno oba programy jeżdżą na tym samym protokole, który nazywa się SIP. I tu pojawia się pytanie: jak wyciągnąć z gadu protokół, tak aby można było wpisać np. nazwę użytkownika w ekiga? Próbowałem już szukać w wiki i innych szukaczach, ale nie znalzałem niestety nic:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi