AdamS-75 Napisano Lipiec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2008 Witam wszystkich ... chcialbym zapytac czy ktos dlubal powyzsza konfiguracje ? czy howto z wczesniejszych wersji fedory bedzie pomocne czy trzeba bedzie cos namieszac ... nigdy nie mialem do czynienia z tym modemem a slyszalem niezbyt przychylne opinie ... jesli ktos mialby pomysl jak do tego podejsc bylbym wdzieczny pozdrawiam AdamS PS jezeli byl taki temat to sory ale jakos nie znalazlem ..... z gory dzieki za pomoc .... Naprawde nikt tego nie robil na Fedorze 9 ?????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greeg Napisano Lipiec 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2008 nic nie musisz mieszać zrób tak jak tu: http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...75&start=75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamS-75 Napisano Lipiec 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2008 nic nie musisz mieszać zrób tak jak tu: http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...75&start=75 no wlasnie mam problem bo krzyczy mi o jakies biblioteki ... nie pamietam jakie bo nie siedze przy tamtej maszynie ale chodzilo chyba o kompilator c czy moge go jakos zazinstalowac z DVDka ? PS ad hoc próbowalen na Ubuntu ale okazalo sie ze mialem z stara (7.cos tam) wersje a ududsl jest pod 8.03 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamS-75 Napisano Sierpień 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2008 no wlasnie mam problem bo krzyczy mi o jakies biblioteki ... nie pamietam jakie bo nie siedze przy tamtej maszynie ale chodzilo chyba o kompilator c czy moge go jakos zazinstalowac z DVDka ? PS ad hoc próbowalen na Ubuntu ale okazalo sie ze mialem z stara (7.cos tam) wersje a ududsl jest pod 8.03 + poradzilem sobie DO ZAMKNIECIA lub skasowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi