kavuka Napisano Lipiec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2008 Witam, Czy ktoś wie, jak krok po kroku ten problem naprawić? Niestety, ale przez google znalazłem jedynie informację o tym, że jest to "częsty problem", ale rozwiązania już nie uświadczyłem. Fedora 8, KDE Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Lipiec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2008 Też ponownie zacząłem grać w Fallouta 2, jednak nie mam z nim problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kavuka Napisano Lipiec 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2008 hehe, nie mogę się powstrzymać - gratuluję, że zacząłeś i nie masz problemu, ale powiedz mi, w którym momencie to rozwiązuje mój problem...? W deprechę mnie tylko wpędzasz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Lipiec 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2008 Nie mam pojęcia, pisałeś że masz F8, więc może wina wersji wine? $ yum list wine Wczytane wtyczki: refresh-packagekit Zainstalowane pakiety wine.i386 1.0-1.fc9 installed Może same ustawienia wine? Może wina KDE? Nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Lipiec 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2008 Proponuję właśnie zacząć od wersji Wine bo wyszły już 2-3 następne a my wciąż na starych paczkach, możesz albo się zabawić z source albo czekać Raczej nie wina KDE ale pogrzebałbym ew. w ustawieniach Wine albo samej gry jeśli masz osobny plik *.exe do ustawień Tak np. w przypadku RO nie można więcej niż 800x600 bo się (_wogóle_ → w ogóle) ORT nie włączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi