jan_ryba Napisano Październik 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2004 Witam, Wiem że już o to pytałem, ale może od tego czasu komuś udało się uruchomić usługę Net24 pod fedorką? Posiadam modem SpeedTeuch 330 - usb, srebrny. Szukałem szukałem i jak na razie nic nie udało mi się znaleźć. pozdrawiam Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfred Napisano Październik 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2004 musze spytac? po co podales jego kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan_ryba Napisano Październik 19, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 Witam Bo jest parę modeli tego samego urządzenia i produkowany jest zarówno przez Alcatel jak i Tompson. Tak więc istnieje różny microkod. pozdrawiam Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezpieka Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 Cały czas na tym pracuje ale jak narazie udało mi sie osiagnoą tyle ze zamigała mi 4 razy dioda oznaczona ADSL na modemie. Niestety połaczenia brak:( jak uda mi się to dziadostwo uruchomić to dokładny opis z plikami konfiguracyjnymi podrzuce!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarna Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Widzisz nie jestes sam mam ten sam problem juz od miesiaca (Net24 i st330 Silver). Zabawa u mnie jest taka ze modem instaluje sie bez wiekszych problemow pod Fedora 2.9 jak i pod MDK9.2(instalacja pomyslna wedlug zalecen z roznych for ale wszystko pod Neo)(modem zaczyna migac i potem dalej swieci i nic) ale polaczenia BRAK. Mysle ze porblem tkwi w ustawieniach to znaczy: Neo VPI 0 VCI 35 Enkapsulacja VCMUX USB ??? Modem typ/tryb ???/??? a w Net24 jest tak: VPI 8 VCI 35 Enkapsulacja LLC USB Bulk Modem typ/tryb POTS/Gdmt.A no i tu jest pies pogrzebany? Gdzie to zmienic albo czy to to niech ktos odpowie. Z gory dzieki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi