ra-v Napisano Sierpień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2008 OS: Fedora Core 9 (2.6.26) Płyta głowna: Intel i815 CPU: Pentium III 1.0GHz RAM: 512MB (swap 530MB) Mam dziwny kłopot z systemem, a konkretnie z hibernacją i usypianiem systemu. Mianowicie po ww. procesach komputer "zasypia" lub się hibernuje i restartuje. System działa normalnie, aż do momentu, kiedy uruchomię ustawienia wygaszacza ekranu lub chcę wyłączyć komputer. System się zawiesza, świeci kontrolka od HDD i FDD a system na nic nie reaguje. Trzeba PC zresetować. Po restarcie komputera w logach nie ma nic - tzn. urywa się wszystko tak, jakby nagle został wyłączony prąd. W związku tym nie wiem od czego zacząć rozwiązywać problem. Próbowałem nie uruchamiać 'acpid' przy starcie ale i to nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2008 spróbuj może tego: http://mhensler.de/swsusp/index_en.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi