faramir Napisano Sierpień 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2008 Zainstalowałem sobie compiz-fusion i odpalil sie za pierwszym razem OK, ale po ponownym uruchomieniu systemu po zalogowaniu pojawia sie tylko tło pulpitu i nic wiecej. Zauwazylem, ze jak najpierw zaloguje sie na konto roota a potem wyloguje i zaloguje na swoje konto to wszystko jest OK. Byłbym wdzieczny za pomoc w rozwiazaniu tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNIPER.PL Napisano Sierpień 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2008 Ja też mam fusion-icon i nic takiego mi się nie dzieje. Swoją drogą w ogóle nie mam autostartu fusion-icon. Czy i ew. jak autostart zrobiłeś? Masz KDE czy Gnome? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faramir Napisano Sierpień 9, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2008 Nie robiłem autostartu, chyba ze sam sie ustawil... mam Gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi