Black Dog Napisano Sierpień 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2008 Witam. Ostatnio zauważyłem pogorszenie się jakości obrazu w mplayerze na tym wyjściu, mam wszystkie najnowsze update`y zaliczone poza najnowszym mplayer i mplayer-gui, który się wysypuje i nie działa ni hu hu. W każdym razie na wyjściu wideo x11 obraz jest rozmyty, nieostry i do tego za jasny. Na innych które działają jest w porządku, ale przykładowo rozmywa się dźwięk albo nie da się wrzucić filmu na pełen ekran. Dotychczas używałem x11 i zawsze było w porządku. Jakieś rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Sierpień 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2008 A xv jak ci sie sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Sierpień 28, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2008 Sorry za brak życia XV działa ok, ale nie da się obrazu na pełen ekran wziąć. Natomiast okazało się że wystarczyło ustawić temperature kolorów w mplayerze i było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Sierpień 29, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2008 Moze ja zaproponuje takie niekonwencjonalne rozwiazanie Moze sprobuj zainstalowac pakiet smplayer Osobiscie wole go bardziej niz mplayer-gui Moim zdaniem latwiejsze mozliwosci konfiguracji i bardziej przejrzyste Ale to juz kwestia gustu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi