Keran Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 Ale faza.......... a jednak to był kabel :/ podpiąłem inny i działa. Jestem szczęśliwym posiadaczem wspaniałej fedory 2 z KDE3.3.1 Sorki za kolejne zamieszanie. Gdybym miał taką możliwość to bym usunął tego topica, więc if jakiś admin tu looknie to niech go usunie, bardzo prosze. :shock: AAAA, Pomocy!! Sorki ale panikuje!! Coś sie popieprzyło z moją sieciówką po tym jak za pomocą yuma poprawnie zainstalowalem aktualizacje kernela i nowego KDE 3.3.1 Objawy. Sieć nie działa. Nawet dioda przy karcie sie nie świeci! Pomyślałem najpierw, że coś nie tak z konfiguracją ale chyba wszystko wporzo bo sprawdzilem w gnome i kde i są dokładnie te same ustawienia co mialem przed aktualizacją i ktore dzialaly. Mało tego, przeraża mnie, że po przepięciu dysku na ktorym mam XP i na ktorym net smigal na bank! teraz mam ikonke "kabel sieciowy odłączony". Menedżer urządzeń wskazuje ze niby wszystko jest z kartą ok. wiec czemu nie dziala. Sprawdzilem nawet kabel. kabel jest ok. PS. Sieciówka jest zintegrowana z plytą gigabyte z chipsetem Via Vt8237 Komp ogólnie śmiga świetnie i szybko, muzyka gra, grafika poprawna, tylko ta sieć :/ Help me prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 ROTFL To jest najlepszy post na tym forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2004 ROTFL To jest najlepszy post na tym forum zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 ROTFL To jest najlepszy post na tym forum Kocham problemy ktore rozwiazuja sie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Też sie zgadzam - najlepszy. Co do sieci to podłącz inną sieciówkę i zobacz, IMO jest spalona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi