morsik Napisano Sierpień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2008 Witam! Pobrałem z gnome-look.org ciemny motyw i teraz mam problem z wyświetlaniem stron (link: Murrina Dark Duo) Myślę że screeny powiedzą o co chodzi Czy da się coś z tym zrobić i jak? Na firefoksie jest to samo, więc to pewnie problem z Gecko. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Sierpień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2008 Mam tak samo. Wkurza mnie też, że jak mam ciemny motyw to cały OpenOffice też się robi ciemny a nigdy nie pamiętam co w jakim kolorze jest najlepiej ustawić (oprócz tych kilku głównych elementów). Dlatego nie korzystam z ciemnych motywów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2008 W konfiguracji FF mozesz ustalic kolory bodajze :] ale tylko czcionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Sierpień 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2008 No próbowałem ustawić ręcznego css i dałem: body, h1, h2, h3, h4, h5, h6, table, td, tr, a { font-color: black; background-color: white; } Ale to nie zadziałało, a strony niektóre jeszcze gorzej wyglądały... Wszystko mogłbym przeżyć gdyby nie to, że wyniki w Google wyglądają tak samo :lammer: Jest Tytuł strony (czarna czcionka), "pusta linia" (biała czcionka - białe tło) i niebieski Link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi