DAREK WL. Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 ZAinstalowałem program p2p aMule i konieczne dla niego 2 bibloiteki . Gdy chce uruchomić program okazuje sie ze jedna z bibliotek ta wxBase nie otwiera sie i program nie może sie uruchomić.Prosze o porade co mam zrobić w takiej sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkz Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Czy przypadkiem nie instalujesz aMule z krazka experta :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK W. Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Tak własnie z eksperta ale mam też amule na krążku auroxa jako pakit dodatkowy dla auroxa. I ani ten z eksperta ani ten z auroxa nie chcą działac z tej samej przyczyny.Próbowałem tez programu xmule na auroxie, i tez nie chciał działać , przy uruchomieniu; crashed i tyle.Natomiast azureus na auruxie instalował sie bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkz Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Tu masz pakiet pod FC2 amule-1.2.6-1.1.fc2.dag.i386.rpm Powinno dzialac POZDRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi