Zoska Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Laptop to: Actina Webbook Celeron 2,4; RAM:256; HDD:30 G, touchpad Jest tam winda(2000) i Fedorka2 Podzial na partycje: win_c: 10G win_d: 10G fedorka: 10G No ale podczas instalacji jak i pozniej (poprzez setup) nie da rady ustawic mychy... no i nie chce dzialac..... pod winda normalnie smiga wszystko.... czy ktos mial moze podobny problem? a moze ktos zna rozwiazanie? bardzo prosze o wszelkie wskazowki pozdrowka Zocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 20, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2004 Musisz napisać coś więcej. Jaka mysz? USB, PS2 czy Touchpad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoska Napisano Październik 24, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2004 napisalam wyzej, ze touchpad.... niestety nie dziala...ani w trybie tekstowym... aniu pod x-ami... probowalam zakombinowac z Setup-em.... ale zadna "konfiguracja" [tzn. zadna z opcji] nie chce dzialac... pomozcie..pleeeease .... pozdrowka P.S. Czy na tym forum nikt nie mial takiego problemu?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Październik 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2004 moze update systemu pomoze [?] a ten touchpad jest jakos oznakowany, jakis model czy cos ?? googlowalem... znalazalem jakies modyfikacje w pliku /etc/X11/XF86Config , ale nie wiem... nie znam się ;] pozdrowki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2004 Z tego co się zorientowałem potrzebny Ci będzie driver do obsługi touchpada. Pełne info masz tutaj. Paczka rpm dla FC2 leży sobie tutaj. Poczytaj, pokombinuj, więcej niestety nie mogę pomóc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi