markus Napisano Wrzesień 15, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2008 Rick Wright nie żyje Odszedł wspaniały muzyk niesamowitego zespołu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Wrzesień 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2008 To ogromna strata... Teraz już na pewno nigdy nie zagrają w pełnym składzie. Szkoda Ricka, jeszcze przecież dwa lata temu naprawdę nieźle sobie radził na trasie koncertowej Davida Gilmoura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Wrzesień 16, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2008 Tak :lammer: PinkFloyd i muzyka tej grupy to czasy mojej młodośsci Pamietam jak w 1979 r gdy chodziłem do 8-mej klasy był w radiu taki program "młodzieżowy kurier" czy jakoś poxobnie to sie nazywało . I wówczas w podsumowaniu listy przebojów tego programu na pierwszym miejscu była "1 cegła w murze" Choć piosenka ta nie podobała sie władzy ludowej i była rzadko puszczana w mediach W tamtych czasach młodzież nie miała problemów z kompilowaniem jądra linuksa albo zdobywaniem atrakcyjnych dzwonków na komórkę. Wtedy problemem było jak zdobyć cuker ponad 2 Kg kartkowego przydziału !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Wrzesień 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2008 Niech spoczywa w pokoju In Nomine Patres et Fili et Spiritus Sancti Amen R.I.P. Tia uczyłem się trochę o tym przydziale kartkowym...musiało być ciężko No cóż dzisiaj dla odmiany nie jest problemem cukier czy kompilacja jądra ale zarobienie na ten cukier i wymyślanie "jak nie dać się zwariować w tym kraju" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi