linuxman Napisano Wrzesień 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2008 Witam jestem nowy wiec prosze o wyrozumialosc.Mianowicie prosilbym o wskazowki od poczatku do konca co trzeba sciagnac i jak to uruchomic przez compiz lub compiz-fusion.uzywam gnome. i fedora 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Wrzesień 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2008 yum install compiz-fusion man yum i oczywiście obowiązkowa lektura → http://poradnik.fedora.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linuxman Napisano Wrzesień 23, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2008 ale mi chodzi o to jak sciagne sobie jakis nowy temat do compiza jak go uruchomic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 26, 2008 o ile mnie pamiec nie myli to potrzebujesz emerald theme manager. tam dajesz open czy install i wskazujesz plik z motywem. Mozliwe ze wczesniej bedziesz musial rozpakowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi