andrzej_szary Napisano Październik 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 chcę podłączyć Palma m515 z Evolution. zainstalowałem wszystkie pakiety, tylko że nie wiem pod co to podłączyć, tzn nie ma żeadego /dev/usb, ani /dev/palm. czy muszę wcześniej skąpilować jajko czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 A jakie masz jajko? Jeśli 2.6.8-1.521 to bardzo możliwe, że przez to. Ja nie mogę korzystać z flashdriva (ale aparat foto też na USB działa), podobno w 2.6.9 usunięto usterkę ale nie sprawdzałem jeszcze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_szary Napisano Październik 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 A jakie masz jajko? Jeśli 2.6.8-1.521 to bardzo możliwe, że przez to. Ja nie mogę korzystać z flashdriva (ale aparat foto też na USB działa), podobno w 2.6.9 usunięto usterkę ale nie sprawdzałem jeszcze. Pozdrawiam właściwie jest to FC test 3 z domyślnym jądrem, a nie FC 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 właściwie jest to FC test 3 z domyślnym jądrem, a nie FC 2 tzn. jakim? Nie instalowałem FC3 test 3, czekam na stabilną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_szary Napisano Październik 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2004 właściwie jest to FC test 3 z domyślnym jądrem, a nie FC 2 tzn. jakim? Nie instalowałem FC3 test 3, czekam na stabilną. jajko 2.6.8-1.541 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi