sebek02 Napisano Październik 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2004 mam pytano czemu jak odpalam jakas gre pod FC2 ( np tux racer) to obraz "żabkuje" p.s odswiezanie monitora mam ustawione na 85 hz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2004 Gdyby szybkość gier zależała od odświerzania monitora, to nie opłacałoby się kupować szbkich kart graficznych . Pewnie masz zainstalowany standardowy sterownik karty graficznej bez obsługi glx. O driverach do NVidi i ATI jest dużo an forum. Poszukaj. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profit Napisano Październik 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2004 Kolega ma rację prawdopodobnie nie masz zaistalowanych sterowników karty graficznej Sterowniki nvidia znajdziesz tutaj sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Październik 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2004 ... Sterowniki nvidia znajdziesz tutaj sterowniki Tyle razy już było pisane na tym forum, żeby nie brać tych sterowników - one mieszają w bibliotekach a poza tym trzeba mieć źrodła kernela, zeby je zainstalować i w dodatku ręcznie zmieniać xorg.conf. Zalecane sterowniki dostępne tutaj nic nie mieszają w systemie, nie wymagają obecności źródeł, same zmieniają odpowiednio xorg.conf no i są dostępne poprzez apt/synaptic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 Przesyłam tylko linka, bo podany przez poprzednika nie działa (przynajmniej u mnie ). http://rpm.livna.org/fedora/2/i386/RPMS.stable/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek02 Napisano Październik 28, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 dzieki za pomoc ale nie wiem czemu jak wpisuje rpm -ivh ........nazwa pliku to mi wywala jakies errory co chwila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 dzieki za pomoc ale nie wiem czemu jak wpisuje rpm -ivh ........nazwa pliku to mi wywala jakies errory co chwila... Fajnie by było jakbyś napisał jakie to errory. Bo chyba nie wyświetliło Ci: jakiś error in module nv_drv.o ? Nikt na tym forum (chyba) nie jest wróżką. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi