DAREK WL. Napisano Październik 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2008 Gdy przed chwilą Odtwarrzacz Kaffeine skanował satelite Hotbirda szło to bardzo wolno aż w końcu kaffeine zamkneła sie wywalając komunikat o błedzie ; Unable to create a valid backtrace. This backtrace appears to be of no use. This is probably because your packages are built in a way which prevents creation of proper backtraces, or the stack frame was seriously corrupted in the crash. Proszę o jakąś pomoc. Kafeine służy mi do oglądania programów satelitarnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Październik 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2008 Spróbuj innych programów. Podobno tvtime chyba jest dobry. Możesz też próbować z xine czystym playerem, albo poprostu z konsoli testowo kanał odtworzyć (gdzieś w necie ostatnio znalazłem jak), wiąże się to z /dev/dvb/numer_kanału chyba, czy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Październik 30, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2008 Morsik ; TVTIME jest dobre i u mnie działa , ale to program do telewizji analogowej naziemnej . Do kart DVB jest Kaffeine . Niestety u mnie kaffeine w fedorze 9 nadal sie wykrzacza a 64-bitowa wersja wtyczki kaffeine-sc nie działa na polsat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi