GhousT Napisano Październik 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2008 Witam! Zainstalowałem właśnie Fedorę na acerze 5110. Od razu mi czegoś brakowało . Czegoś takiego jak mam na XP mianowicie program do zarzadzania mocą procesora ,jasnością ekranu , właczonymi urządzeniami np bluetootch , wifi itd. (_napewno_ → na pewno) ORT jest jakieś alternatywne oprogramowanie do tego dla Fedorki :> Więc jeśli ktos wie prosze o jakies info, Pozdrawiam GhousT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Październik 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2008 Jasność ekranu -> Zarządzanie Zasilaniem Bluetooth - Domyślnie właczony jeśli posiadasz. Prawym na plik -> Wyślij. A w Trayu powinna być ikonka jeśli BT jest w komputerze. "Moc" procesora (czyli: skalowanie częstotliwości procesora) -> prawym na panel -> Dodaj aplet -> Skalowanie częstotliwości procesora Tak trudno po menu poszukać? Rozumiem... początki, ale przecież chyba to nie problem poklikać myszką po menu w poszukiwaniu opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi