sagitarius21 Napisano Październik 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2004 zainstalowałem sobie Synaptica, dodałem repozytoria i przy próbie zainstalwoania czegokolwiek wyskakuje mi taka wiadomosć jak ta przy instalacji rar'a. Jak sobie z tym poradzić? Checking GPG signatures... Unknown signature /var/cache/apt/archives/rar_3.3.0-1.1.fc2.fr_i586.rpm: (SHA1) DSA sha1 md5 (GPG) NOT OK (MISSING KEYS: GPG#e42d547b) E: Error(s) while checking package signatures: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Październik 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2004 musisz doinstalowac pakiet GPG-PUBKEY yum install gpg-pubkey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2004 Albo mniej eleganckie rozwiązanie (ale też działa): jak klikniesz zastosuj to w okienku, które się pojawi odznacz "weryfikuj podpisy pakietów" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi