maskaz Napisano Listopad 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2008 Wejdz na profil (_root'a_ → roota) ORT i sprawdz czy wystartuje. Btw: uruchamiany gnome-appearance-properties w terminalu wypluwa mnie kupe bledow i o dziwo chodzi, wiec troche dziwne, ze tobie nic nie wypluwa. Zawsze tak sobie nie dzialal, czy moze cos namieszales, odinstalowales cos, zainstalowales, mieszales w pakietach, jakas geneza takiego zachowania musi byc. Zastanow sie nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2008 Tylko nie roota... a tym bardziej nie graficznie! Już lepiej stworzyć nowego użytkownika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Listopad 24, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2008 Tylko nie roota... a tym bardziej nie graficznie! Już lepiej stworzyć nowego użytkownika... Na żadnym użytkowniku się nie pokazuje, w pakietach nic nie mieszałem oprócz włączenia hintingu, ale to samo zrobiłem na notebooku i wcześniej na tym komputerze i nie było żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi