mynus Napisano Październik 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2004 Mam pytanko czy komus z was dziala prawidlowo strona www.interia.pl? chodzi o dział nasze serwisy ( lpo lewej stronie), u mnie jest przesuniety i nachodzi na ramke obok, błąd ten nie występuje w konquerorze, i nie wystepuje w mozilli na windzie. mam mozille 1.7.2 i jave suna 1.5 czy wam dziala to normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2004 U mnie na FF działa normalnie dopuki nie mam powiększonej czcionki, jak powiększe to jest tak jak piszesz. Może spróbuj ctrl+0 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Październik 25, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2004 nic, dalej to samo, nawet napisalem do interii ze maja jakis blad na stronie, ale oni nie racza odpowiadac na posty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manxx_hunter Napisano Październik 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 Mi działa dobrze, ale używam Opery 7.54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwil Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 Pracuje na MozilliFirebird i te strone pokazuje normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi