miloww Napisano Listopad 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2008 Witam Mam dvd Samsung SH-S203 i od jakiegos czasu nie czyta mi 75% plyt cd. Po wlozeniu cd "mieli" go ok. minuty po czym nie odczytuje. Problem trwa juz od jakiegos czasu. Uzywam Fedory 9. Dvd czyta natomiast bez zadnego problemu. Te same plyty cd odczytuje pod Windowsem od razu, bez zadnych problemow. W czym tkwi problem ? Skoro pod windowsem czyta to chyba cos z Fedora nie tak ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2008 Na pewno nie z Fedorą... Miałem tak samo, z tymże na Windzie niektóre nie działały, a na Fedorze inne i to był wadliwy CD-ROM. CD własnie nie działało, a DVD tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloww Napisano Listopad 11, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2008 ok, dzieki. W takim razie wysylam do reklamacji. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi