mkz Napisano Październik 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2004 Jak ustawic by tapeta startowala wraz ze startem (_fluxbox'a_ → Fluxboksa) ORT :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablik Napisano Październik 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2004 Jak ustawic by tapeta startowala wraz ze startem (_fluxbox'a_ → Fluxboksa) ORT :?: w user.cfg w jedej z linijek musisz dopisać ścieżkę do tej tapetki dokładnie nie pamiętam jak ta linijeczka się nazywa(jestem w robocie a tu (_linuxa_ → Linuksa) ORT nie mam), ale pewnie znajdziesz więcej info w google, ja znalazłem właśnie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Październik 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 w ~/.fluxbox/init dopisujesz: session.screen0.rootCommand: fbsetbg -f /ścieżka od tapetki/ i przy ponownym uruchomieniu ustawi tą tapetke... a jak dasz fbsetbg -l o bedzie ustawiać ostatnio ustawioną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkz Napisano Październik 28, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 28, 2004 Wlasnie tak mam i nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackass Napisano Październik 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2004 a jak ustawiasz fbsetbg cośtam to potem się normalnie ustawia czy daje jakiś błąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi