mielnym Napisano Listopad 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2008 Czy ktoś mi może napisać jakie repozytoria najlepiej do dać do fedory 10. Na forum znalazłem tylko listę repozytoriów do fedor 5-8. Tak na marginesie to dlaczego nie ma na forum listy repozytoriów do fedory 9 i 10? Czy może system po instalacji ma już wszystko to co trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Listopad 30, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2008 Dla F8, F9, F10 wystarczy dodać rpmfusion - opis tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mielnym Napisano Grudzień 1, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2008 Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Grudzień 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2008 Chciałem zapytać o to samo. Patrze a tu pierwszy temat w dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi