tomcio15 Napisano Październik 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2004 Nie mogę zaisntalować Acrobat Readera (wersja dla linuksa) pod moją Fedorą 2 z jajkiem 2.6.8.1, mianowicie wywala mi atekie coś po odpaleniu skrytpu instalacujnego: [root@localhost Acrobat Reader 5.0.9 EN Linux]# ./INSTALL ERROR: No configurations found ... aborting a ja nawet nie wiem o jake konfiguracje chodzi?! aha, i proszę bez tekstów, że jest xpdf, ja musze mieć Acrobata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dev Napisano Październik 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2004 Na stronie wyczytać można Linux Linux 2.2 kernel on X86 computer 64MB of available RAM 26MB of available hard-disk space Sprawdź także ./install --help może tam będzie coś o tej "konfiguracji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Październik 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2004 mam (_linuxa_ → Linuksa) ORT mam jajko 2.6.8.1 512 mb ramu i na dysku gdzieś 58 GB wolnego miesca a nie ma ./install --help macie inne pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Październik 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2004 Koledze chodziło chyba o Linux 2.2 kernel on X86 computer. Być może na jajku 2.6 nie pójdzie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Październik 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2004 aha, no tak moze na 2.6 nie pójdzie a niech to! a ja właśnie potrzebuję tego Acrobata To inaczej, czy ktoś odpa;lił Acrobata pod Fedora 2? Jak tak to niech powie jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Październik 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2004 Czy próbowałeś tego rpm-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Październik 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2004 dzięki wuja pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi